Vandretur i Svaneti

 • Rejsetype
  Aktivrejse, vandring
 • Længde
  8 dage
 • Sværhedsgrad
  Let til mellem (almindelig til god fysisk form kræves; komfortabelt fodtøj)
 • Anbefalet sæson
  Juni til slutning af september
 • Min. antal gæster
  6
 • Bemærk:
  Turen foregår på terrængående køretøjer (4x4)
 • Bestil

Vandretur i Svaneti

Vandretur i Svaneti

 • Rejsetype
  Aktivrejse, vandring
 • Længde
  8 dage
 • Sværhedsgrad
  Let til mellem (almindelig til god fysisk form kræves; komfortabelt fodtøj)
 • Anbefalet sæson
  Juni til slutning af september
 • Min. antal gæster
  6
 • Bemærk:
  Turen foregår på terrængående køretøjer (4x4)
 • Bestil
Dag 1. Ankomst til Tbilisi International lufthavn.

Transfer fra lufthavnen og check ind på hotellet. Fritid. Aftengåtur og middag (evt. – kommer an på ankomsttidspunktet).

Overnatning i Tbilisi.

Dag 2. Rikoti kløften og Ubis templet.

Morgenmad på hotellet. I dag forlader vi Tbilisi ca kl. 10:00. Vi tager 60 km lang motorvej, som forbinder de østlige og vestlige dele af Georgien.

Ubisa Templet, bygget i 9.århundrede, er kendt for sine unikke malerier fra 14.århundrede.

Prometheus drypstenshulen – undergrunds karstformation, bestående af 17 huler med stalaktitter og stalagmitter. Vandreturen dækker 6 af dem. Den maksimale nedstigning til jorden er 80 meter, hulerne er op til 40 meter høje, temperaturen er stabil +14 grader.

Gelati klosterkomplekset er den største religiøse bygning i det vestlige Georgien, bygget i 11. århundrede af kong David IV.

Overnatning i Kutaisi.

Dag 3. Enguri Reservoir

Morgenmad på hotellet. I dag tager vi op til Georgiens smukkeste samt mest mystiske område – Svaneti. Men først besøger vi Enguri Reservoiret, verdens anden største betondæmning med de smukkeste landskaber og betagende udsigter omkring den. Bagefter fortsætter vi til Svaneti. Vi ankommer til områdets hovedstad – Mestia – og har en friaften i byen.

Overnatning i Mestia.

Dag 4. Dag i Svaneti. Tetnuldi gletscheren.

Morgenmad på hotellet. I dag kommer vi til at opleve Adishi bjerglandsby, samt vandre 12 km op til Tetnuldi gletscheren (Tetnuldi er det 10. højeste bjerg i Kaukasus samt et af landets største skisportsteder). I eftermiddag tager vi tilbage til byen.

Overnatning i Mestia.

Dag 5. Chalaadi gletscheren

Morgenmad på hotellet. I dag får vi flere spændende oplevelser.

Svaneti museet er et stort etnografisk museum, som indeholder en stor samling af gamle manuskripter, våben, mønter, ikoner og forskellige artefakter.

Bagefter tager vi på en 6 km vandretur til Chalaadi gletscheren – den øverste station på skibakken og ​​Tetnuldi bjerget (3200 meter over havets overflade).

Overnatning i Mestia.

Dag 6. Shkhara bjerget

Morgenmad på hotellet. I dag besøger vi en af verdens højeste bjergbopladser – Ushguli bjerglandsby – og Lamaria templet (9. århundrede). Bagefter skal vi op på 7 km vandretur til Shkhara bjerget – Georgiens højeste bjergtop.

Overnatning i Mestia.

Dag 7. Transfer til Tbilisi

Morgenmad på hotellet. I dag forlader vi smukke Svaneti og tager tilbage til landets hovedstad – Tbilisi – hvor vi har fri aften i byen og farvel middag på en af de traditionelle georgiske restauranter.

Overnatning i Tbilisi.

Dag 8. Hjemrejse

I dag er det en lidt trist dag, for i dag skal vi sige ”Vi ses!” til smukke Georgien og tage hjem. Transfer til lufthavnen. Afgang fra Tbilisi International lufthavn.

Vi vil vise turister en destination på kanten af Europa, som de fleste er gået glip af, men som alle fortjener at se – vi vil også vise, at et rejseselskab kan støtte det lokalsamfund, der bliver tilbudt som destination. Vi dedikerer 5% af vores omsætning, som donation til organisationer der arbejder for og med lokalsamfundet og den unikke natur, ligesom vi vil gøre lokale til den vigtigste samarbejdspartner på vores rejser.

Der er mulighed for at besøge et hundeinternat, høre et oplæg fra skaberen af et lokalt hjem for syge børn og besøge sjældne, skjulte natur og kultur perler som f.eks. munke der stadig benytter sig af en UNESCO bevaret fremstillingsmetode af vin. I kan som gruppe vælge at besøge et af disse steder, i stedet for en af de andre aktiviteter, eller vælge det som tillæg hvis gruppen vil opdeles.