Fitnesstur til Georgien

 • Rejsetype
  Aktivferie, kulturrejse
 • Længde
  7 dage
 • Sværhedgrad
  Gennemsnitlig fysisk form
 • Region
  Hele landet
 • Sæson
  Slutning af april til slutning af oktober
 • Min. antal gæster
  6
 • 7950 kr/person (inkl. flybilletter) Bestil

Fitnesstur til Georgien

Fitnesstur til Georgien

 • Rejsetype
  Aktivferie, kulturrejse
 • Længde
  7 dage
 • Sværhedgrad
  Gennemsnitlig fysisk form
 • Region
  Hele landet
 • Sæson
  Slutning af april til slutning af oktober
 • Min. antal gæster
  6
 • 7950 kr/person (inkl. flybilletter) Bestil
Dag 1. Ankomst til Tbilisi International lufthavn.

Transfer fra lufthavnen og check ind på hotellet. Fritid. Aftengåtur og middag (evt. – kommer an på ankomsttidspunktet).

Overnatning i Tbilisi.

Dag 2. Dag i Tbilisi

Morgenmad på hotellet. I dag tager vi en gåtur midt i Tbilisi byen (ca. 2 – 2½ timer), hvor vi besøger både det historiske og  moderne centrum. Frokost og et lille glas georgisk vin som en teaser. Fritid. Mulighed for at besøge nogle af georgiske museer/udstillinger, tage en kabelsporvogn op på bakketoppen med den gamle Narikala fæstning på, nyde en blomstrende natur i Tbilisis botaniske have eller bare slappe lidt af. Middag og fællestrænning.

Overnatning i Tbilisi.

Dag 3. Træningsdag/udflugt til Mtskheta.

Morgenmad på hotellet. I dag kommer vi til at have en aktiv dag, for fitness kalder jo på os! Vi træner i formidag (ca. 45-60 minutter efter morgenmaden).  Frokost.

I eftermiddag forkæler vi os lidt med en tur til Georgiens første historiske hovedstad – Mtskheta, der ligger ca. 25 km op til nord for Tbilisi. Først kører vi op på en bakketop med smuk udsigt over byen og Mktvari floden for at besøge Jvari klosteret (4-6 årh). Bagefter skal vi ned i byen og tager en lille gåtur dernede, hvor vi bl.a. besøger det lokale handmade marked og introducerer os lidt i verden af georgiske håndlavede souvenirs.

Derefter fører vores rute os til et virkelig specielt sted, en af de ældste og bedste vingårde i Georgien – Chateau Mukhrani, hvor vi besøger vinkældrene og smager de lokalt producerede vine samt spiser en dejlig middag. Køretur tilbage til Tbilisi.

Overnatning i Tbilisi.

Dag 4. Dag i Ananuri-Kazbegi.

Morgenmad på hotellet. I dag kommer vi til at nærme os så tæt som muligt på Store Kaukasus bjergene. Vi kører op til nord fra Tbilisi via den Gamle Georgiske militærvej for at besøge et unikt sted – Stepantsminda landsbyen. Det er unikt pga. den enestående udsigt over Ghergheti katedralen med Kazbegi bjerget (5033 m), den tredje højeste bjergtop ved Store Kaukasus, i baggrunden. Først kører vi mod Ananuri fæstningen, bagefter fører vores rute os via bjergpasset op i bjergene. Og til sidst kommer vi til at nyde den betagende bjergudsigt over Kazbegi bjerget. Måltider i byer/landsbyer under rejsen. Køretur tilbage til Tbilisi.

Overnatning i Tbilisi.

Dag 5. Træningsdag/svovlebadene.

Morgenmad på hotellet. Georgiske køkken er selvfølgelig en helt ny og meget lækker oplevelse, derfor har vi brug for lidt ekstrafitness i vores liv (eller under vores rejse) J. Vi træner i formiddag (ca. 45-60 minutter efter morgenmad). Fritid. Frokost. I eftermiddag anbefaler vi noget helt nyt og specielt for at give vores kroppe og muskler mulighed for at restituere lidt og komme sig – at besøge Tbilisis verdensberømte svovlebade lige i byens centrum. Middag.

Overnatning i Tbilisi.

Dag 6. Dag i Kakheti.

Morgenmad på hotellet. I dag forlader vi Tbilisi og kører mod Georgiens østlige del, for vi vil gerne vise jer et af landets smukkeste steder – Kakheti, der ligger dels i de kaukasiske bjerge og dels i dalen, og begge dele tilbyder helt fantastiske udsigter. Kakheti er dog ikke kun et smukt sted – det er også landets vigtigeste vinområde, hvor mest af georgisk vin produceres (og selvfølgelig smages!) Farvel middag i en af Kakhetis bedste restaurant med den lækreste mad og vin.

Overnatning i Tbilisi.

Dag 7. Hjemrejse.

I dag er det en lidt trist dag, for i dag skal vi sige ”Vi ses!” til smukke Georgien og tage hjem. Transfer til lufthavnen.

Afgang fra Tbilisi International lufthavn.

Pris: 7950 DKK

Prisen inkluderer:

–          Indkvartering på 3-stjerne hotellet i Tbilisi i standart dobbeltværelse (deles med en anden person)

–          Fitnessaktiviteter, såvel som træningssteder og udstyr

–          Udflugter under af rejsen (transport, guide osv.)

–          Vinsmagning

–          Flybilletter København – Tbilisi – København samt transfer fra/til lufthavnen

–          Morgenmad på hotellet

Prisen inkluderer ikke:

–          Måltider (undtagen morgenmad på hotellet)

–          Tillæg for enkeltværelse (hvis ønsket) – 1250 kr.

–          Indgangsbilletter til museer/udstillinger/kabelsporvognen/den botaniske have osv.

–          Rejse- og/eller sundhedsforsikring

–          Undgifter i løbet af fritid (souvenirs, drikkepenge osv.)

Vi vil vise turister en destination på kanten af Europa, som de fleste er gået glip af, men som alle fortjener at se – vi vil også vise, at et rejseselskab kan støtte det lokalsamfund, der bliver tilbudt som destination. Vi dedikerer 5% af vores omsætning, som donation til organisationer der arbejder for og med lokalsamfundet og den unikke natur, ligesom vi vil gøre lokale til den vigtigste samarbejdspartner på vores rejser.

Der er mulighed for at besøge et hundeinternat, høre et oplæg fra skaberen af et lokalt hjem for syge børn og besøge sjældne, skjulte natur og kultur perler som f.eks. munke der stadig benytter sig af en UNESCO bevaret fremstillingsmetode af vin. I kan som gruppe vælge at besøge et af disse steder, i stedet for en af de andre aktiviteter, eller vælge det som tillæg hvis gruppen vil opdeles.