Our partners

Firefly World – Opholds -og behandlings sted for syge og handicappede børn

Dette fantastiske initiativ, taget af Mamuka Makhatadze, sikrer de helt unge med alvorlige sygdomme og handicap et sikkert hjem, udstyret med læger og sygeplejersker.

Firefly World er en af de lokale NGO’er som vi fordeler 5% af vores omsætning til.

Veloman Extreme – en lokal rejsepartner

Mykhailo Diuba (Mike), oprindeligt fra Ukraine, bosatte sig i Georgien og blev lige så vild med landet som os. Han har startet et lille rejsebureau, der, på trods af navnet, også er for de mindre extreme – han har en exceptionel evne til at finde gode og mindre kendte ruter, seværdigheder, hoteller og restauranter i det østlige Georgien. Hans speciale er outdoor/aktiv ferie men kan meget mere end det.

Dog Shelter – et sikkert sted for hunde uden et hjem

Tamaz Elizbarashvili’s hundeinternat er en sand oase for de mange hjemløse hunde i Tbilisi og omegn. En gruppe af de mest dedikerede medarbejdere og frivillige skaber her rammerne som er så nødvendige for hunde i alle aldre og størrelse.

Dog Shelter er en af de lokale NGO’er som vi fordeler 5% af vores omsætning til.

Exotic Tourism in Georgia – en lokal rejsepartner

Drevet af to ildsjæle, der kender sit land ud og ind. Giorgi Meskhi og Lika Kakiashvili viser dig alle de steder i Georgien der gør det største indtryk, men ikke er de mest kendte. De viser dig mere end bare ”facaden” – de viser dig, hvad Georgien virkelig er.

Elkana – Økologi og diversitet

Elkana er en organisation der repræsenterer, udvikler og beskytter de økologiske landbrug og de tilhørende lokalsamfund. Gennem salg af økologiske varer, træning i effektive, økologiske metoder og praktisk deltagelse i det daglige arbejde hjælper Elkana de landlige distrikter i Georgien. Sidst men ikke mindst, tilbyder Elkana turister at besøge og bidrage til lokale farme og samfund – en måde at rejse på, som MatKon Travel har valgt at støtte op om.

Elkana er en af de lokale NGO’er som vi fordeler 5% af vores omsætning til.

Geo Corners – en lokal rejsepartner

Ioseb “Joseph” Mtskeradze er en lokal guide, med en klar holdning til hvordan han vil give turister indsigt, i det land han selv er så nysgerrig på og ikke er færdig med at opleve. Joseph har brugt store dele af sit voksenliv i Europa, men er vendt hjem til Georgien, har startet Geo Corners og vil nu leve af sin hobby: Sin interesse for det lille land med den store og komplekse historie, som han vil dele med verden.

TAP – Travelers Against Plastic

Vi samarbejder med TAP om at gøre det lettere for turister, at rejse og opleve samtidig med at mindske brugen af plastik. Du kan nemt finde informationerne fra TAP her på siden, som gør det nemt at overskue hvor du kan gøre en forskel, på et af de områder hvor det er allervigtigst.

Keti Davitashvili – en lokal rejsepartner 

Ved siden af sin universitets uddannelse som arkæolog, har Keti guidet internationale turister rundt i Georgien, på ture hun selv har arrangeret baseret på hendes interesser: arkæologi, historie og lokal indsigt. I hovedstaden Tbilisi såvel som i resten af landet, har Keti et særdeles godt kendskab og kan vise Georgien frem, så den rejsende føler sig rigere ved rejsens ende.

Reach Point Georgia

Stifter og direktør, Shalva Asatiani, har opbygget et koncept, hvor dybdegående viden og høj service er i højsæddet, samt et unikt lokalt og nationalt kendskab, med udgangspunkt i unge lokale guides. Reach Point har derudover et velgørende projekt; Reviving Villages. Her bruger Reach Point en del af sin omsætning, på at hjælpe lokalsamfund fra hans hjemregion i Georgien, med at opbygge mini-turistinfrastruktur, der skal driftes af de lokale bønder, der på den måde kan udvikle sin lokaløkonomi samtidig med at beskytte den omkring liggende natur, som de lever af.